# MUSICFORYOU.GP # Hírek a webes világról, a webes világtól # version_01 #

Te most a MUSICFORYOU világába, egy webes hírekkel foglalkozó kis szigetre csöppentél. Az oldalt klauu. hozta létre az úr 2011. évének október havának 30. napján. Egyelőre még nem bővelkedik tartalomban, de remélem egy nap a te segítségeddel sikerül naggyá tenni. :) Nézz hát szét, érezd jól magad, és gyere vissza máskor is,
klauu. 

 

 Szeretnél te is ingyen kikerülni ide? Hát akkor  jelentkezz,  és legyen a tiéd a hét oldala!

 

 

 

Kritikakérés

Az értékelés 9 szempont alapján történik, és mindegyik szempontot egy-egy tantárgy jelöl. A tantárgyakra, csak mint az iskolában, itt is jegyeket fogok adni 5-ös skálán, majd a végén ezeknek az átlagát véve fog kijönni a végeredmény, azaz a bizonyítványod, amely tartalmazni fogja az átlagodat, és a százalékban elért eredményed.
 

A tantárgyak a következők:

 • Rajz: ez a tantárgy az oldalad kinézetét fogja megvizsgálni, hogy mi az első benyomásom az oldalról, milyenek a színek, a képek, mennyire esztétikus, mennyire egyedi.
 • Informatika: az oldalad kódolása. Ezt nem fogom nagyon szigorúan venni, elsősorban azt fogom nézni, hogy mennyire van összehangban az egész designnal. Nem hátrány, ha nem saját kódokat használsz!
   
 • Történelem: mikor indult az oldalad? Volt-e szünet? Ez inkább csak egyfajta viszonyítási alapként szolgál, pontlevonás nem jár semmiért, ezért kérlek, ha az oldaladon nincs jelölve, akkor írd meg a kritika kérésénél!
 • Földrajz: ez itt az a tantárgy, amivel talán a legkönnyebb pontot szerezni, ugyanis az oldalad átláthatóságát, elrendezését értékeli. Most mondhatnád, hogy ez felesleges, ám sajnos nem egy oldallal találkoztam már, amelyik bár szép volt, de a menü nem volt rendesen belinkelve, stb.
 • Testnevelés: milyen gyakran edzed az oldalad, milyen gyakran foglalkozol vele, milyen gyakran jársz fel az oldaladra, milyen gyakran hozod a frisseket. Szerintem ez egyértelmű, nem is szándékozom mélyebben kifejteni.
 • Irodalom: ez a tartalom mennyiségét nézi. Természetesen, témától függően más elvárásaim vannak, és viszonyítok ahhoz is, hogy mennyi ideje szerkesztesz.
 • Nyelvtan: sajnos egyre több szerkesztő felejt el foglalkozni a helyesírásávalnem válogatja meg a szavait kellőképpen, gyakran el se olvassa a saját írását. Ez a tantárgy tehát ezt fogja értékelni. No persze, annyira azért nem szőrszálhasogatóan, alkalmankénti elgépelés, elírás természetesen nem számít.
   
 • Etika: kedves szerkesztő, mennyire vagy tisztességes? Ugye nem másolod a tartalmat, és ugye tisztábán vagy az erre vonatkozó jogi szabályokkal? rendesen bánsz a látogatóiddal? Esetleg, a konfliktusokat mennyire kezeled jól?
 • Fakultáció: ez egyfajta bónusztantárgy. Ide a fenti 8 közül egy tantárgyat kell kiválasztanod [kivéve történelmet], amelyből a legjobbnak érzed magad. Az a tantárgy tehát kétszer lesz véve, így jelentősen növelheti az átlagodat. Ám vigyázat: jól gondold meg mit választasz! Ha a szubjektívan értékelt tantárgyakat (pl. rajz) választod, ott nagyot koppanhatsz! Ha nem választod ki a fakultatív tantárgyat a kritikakérésnél, akkor automatikusan én fogom megadni azt a tantárgyat, amiből szerintem a legjobb vagy.

 

Nos, hát, megjött a kedved hozzá? Mit gondolsz, milyen átlagot szereznél a honlapszerkesztés iskolájában? :)

 

 

21 hozzászólás
Idézet
2011.11.22. 19:59
Kinga - ClassyCat

Szia klauu!

Én is szeretnék tőled kritikát kérni :) 

Köszi,

Kinga - Classycat

Idézet
2011.11.22. 17:16
Kelly

Én is szeretnék kérni egy kritikát :)

MUSICALZONE

Idézet
2011.11.22. 13:12
Aemy

Szeretnék kérni egy kritikát tőled Klauu, a blogomra.

www.mindennapra.gportal.hu

 

Köszönöm


 

Idézet
2011.11.16. 10:38
Natália

Halika, én is szeretnék kérni egy kritikát...:D
www.nina-central.gportal.hu

Köszike

Idézet
2011.11.13. 16:23
kitty

Én is szeretnék kritikát kérni :)
www.cherry-bomb.gportal.hu

Idézet
2011.11.09. 20:05
Dóra

szia! szeretnék én is véleményt kérni. : ) köszi előre is. ^^ reachless

Idézet
2011.11.09. 18:05
wiky

Szia. Én is kérnék egy kritikát : www.iheartjustin.try.hu

Idézet
2011.11.09. 14:11
Muffin

szia:) én is kérnék egy kritikát. oldalam http://lambertchannel.org/ :) előre is köszi

Idézet
2011.11.08. 20:21
orsy

szia klau! :-) nagyon jó ez a sulis kritikás verziód, felkeltette az érdeklődésemet:-D
tehát én is szeretnék egy rövid kritikát, ha lehetséges:-) igaz, még csak nemrég nyitottam újra, de igyekeztem telepakolni már az oldalt, már amennyire 3 nap alatt lehetséges:-D
cherrylight.gp
na, köszönöm, puszi :-)

Idézet
2011.11.06. 19:19
Vivi*

Szia :) Én is kérnék egy kritikát :)
az oldalam: crystal-website.gportal.hu
2011. október 18.-án nyitotta meg hivatalosan is a kapuit.
Előre is köszönöm :)
 

Idézet
2011.11.06. 14:34
kitty

Szia! Kértem kritiká. Lehetne hogy a designt ne értékeld, mert nem én csináltam, hanem rendeltem.  :) előre is köszii!
www.ashsimpson214.gportal.hu

Idézet
2011.11.06. 13:51
Dushii

Szia! :D Nem szoktam kritikát kérni, de a te verziód nagyon jó, és máris kíváncsivá tettél, hogy vajon az én oldalam milyen. Szóval, ha van időd, akkor megtisztelnél vele, ha az én oldalamról is írnál. :)
Oldalam: blackberry.gp

Az oldalam 2011. áprilisában nyílt meg, nem tudom pontosan, mikor. OO

Előre is köszönöm :D

Idézet
2011.11.05. 10:31
Lexi

Na én is rászántam magam arra, hogy kritikát kérjek :)

Névem:Lexi
Oldalam: Mr-Morgan.gp

És az oldalam 2011.10.4-én nyitotta meg kapuit :)

Idézet
2011.11.04. 23:34
Lunes

Szia!
Remélem nem gond, hogy szintén én kérek csak egy másik odallal. :)
Oldalam: www.gportal.hu/fashiondaily
Nagyon köszi! ^^

Idézet
2011.11.04. 14:58
Rose

én is kérnék kritikát:)
Név:Rose
oldlam:www.nikki-central.gportal.hu
2011.08.19.-én nyitottam.

u.i:a régi főodalamat,ahol az összes eddig friss volt,a múltkori átalakításnál véletlen kitöröltem-.-" de amúgy minden nap van friss:)

Idézet
2011.11.03. 21:04
kitty

Szia én is szeretnék kritikát kérni =)
oldalam: www.ashsimpson214.gportal.hu
Előre is köszii!

Idézet
2011.11.03. 17:58
Nushi

Szia, én is szeretnék kérni egy kritikát a lapomról. :P

Oldalam: ubieber.gp

Köszi előre is. :)

Idézet
2011.11.03. 14:00
The X

Szia én is szeretnék kérni egy kritikát.

Oldalam: my-zone-jeh!

Idézet
2011.11.02. 19:23
Niczy

Szia. Szeretnék kérni kritikát (próba szerencse)

Oldalam: the-rocktenors.gportal.hu

Köszönöm.

Idézet
2011.11.01. 12:27
Futocsillag

Én is szeretnéék kritikáát kérni.!:)
Oldalam: randiztamegysztarral.lapunk.hu

Idézet
2011.10.31. 19:05
Blair

Én szereteknék egy kritikát :D
Oldalam: chocolateshake.gp
Köszönöm :)

 
Hírhozó


Oldalad született? Új gúnyába bújt? Új szülőt kapott, esetleg esetleg versenyt hirdetett? Hát akkor mire vársz? Csak írd meg, és azonnal kikerül a főoldalra! 

 
Kritika


Kíváncsi vagy hányas átlaggal végeznéd el a honlapszerkesztés iskoláját? Akkor nézz be, mert garantált, hogy itt nem mindennapi értékelést fogsz kapni. ;)


elkészült kritikák: Blair, Futocsillag, Niczy, TheX
Nushi, kittyRose, Lunes, Lexi, dushii

kritikára vár: TifanyellieVivi*KataMuffin
wikyDóra, kitty, Natália, Aemy, KellyClassycat

 
Chat 

 
Designüzlet


Designok olcsón, mindössze 5 kreditért! Érdekel? Akkor nézz be, és válassz a már elkészültek közül, vagy rendelj sajátot!

 
Cserék

Itt nincs külön elit és top. Ha képpel teszel ki, képpel kerülsz ki, ha kiírsz, akkor én is kiírlak, de mindenki egyenrangú. :)
Korlátlan hely!

Képre vár: orsikaaNataly

Pindúr & Dóri & Blair & Nushi & Dóri & Futocsillag
Lillie & Kata & Linu & dushi & Aliah & SeaMonkey
bríí & ellie & Ev Bry & Nevaeh & maya & Kanka

 
V.A.J.

 
Info

Szerkesztő: klauu.
Társszerkesztő: ?
Nyitás: 2011.10.31.
Téma: webes hírek
E-mail: klau.kucsera@citromail.hu
Log in

 

Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!