# MUSICFORYOU.GP # Hírek a webes világról, a webes világtól # version_01 #

Te most a MUSICFORYOU világába, egy webes hírekkel foglalkozó kis szigetre csöppentél. Az oldalt klauu. hozta létre az úr 2011. évének október havának 30. napján. Egyelőre még nem bővelkedik tartalomban, de remélem egy nap a te segítségeddel sikerül naggyá tenni. :) Nézz hát szét, érezd jól magad, és gyere vissza máskor is,
klauu. 

 

 Szeretnél te is ingyen kikerülni ide? Hát akkor  jelentkezz,  és legyen a tiéd a hét oldala!

 

 

 

Kritikakérés

Az értékelés 9 szempont alapján történik, és mindegyik szempontot egy-egy tantárgy jelöl. A tantárgyakra, csak mint az iskolában, itt is jegyeket fogok adni 5-ös skálán, majd a végén ezeknek az átlagát véve fog kijönni a végeredmény, azaz a bizonyítványod, amely tartalmazni fogja az átlagodat, és a százalékban elért eredményed.
 

A tantárgyak a következők:

 • Rajz: ez a tantárgy az oldalad kinézetét fogja megvizsgálni, hogy mi az első benyomásom az oldalról, milyenek a színek, a képek, mennyire esztétikus, mennyire egyedi.
 • Informatika: az oldalad kódolása. Ezt nem fogom nagyon szigorúan venni, elsősorban azt fogom nézni, hogy mennyire van összehangban az egész designnal. Nem hátrány, ha nem saját kódokat használsz!
   
 • Történelem: mikor indult az oldalad? Volt-e szünet? Ez inkább csak egyfajta viszonyítási alapként szolgál, pontlevonás nem jár semmiért, ezért kérlek, ha az oldaladon nincs jelölve, akkor írd meg a kritika kérésénél!
 • Földrajz: ez itt az a tantárgy, amivel talán a legkönnyebb pontot szerezni, ugyanis az oldalad átláthatóságát, elrendezését értékeli. Most mondhatnád, hogy ez felesleges, ám sajnos nem egy oldallal találkoztam már, amelyik bár szép volt, de a menü nem volt rendesen belinkelve, stb.
 • Testnevelés: milyen gyakran edzed az oldalad, milyen gyakran foglalkozol vele, milyen gyakran jársz fel az oldaladra, milyen gyakran hozod a frisseket. Szerintem ez egyértelmű, nem is szándékozom mélyebben kifejteni.
 • Irodalom: ez a tartalom mennyiségét nézi. Természetesen, témától függően más elvárásaim vannak, és viszonyítok ahhoz is, hogy mennyi ideje szerkesztesz.
 • Nyelvtan: sajnos egyre több szerkesztő felejt el foglalkozni a helyesírásávalnem válogatja meg a szavait kellőképpen, gyakran el se olvassa a saját írását. Ez a tantárgy tehát ezt fogja értékelni. No persze, annyira azért nem szőrszálhasogatóan, alkalmankénti elgépelés, elírás természetesen nem számít.
   
 • Etika: kedves szerkesztő, mennyire vagy tisztességes? Ugye nem másolod a tartalmat, és ugye tisztábán vagy az erre vonatkozó jogi szabályokkal? rendesen bánsz a látogatóiddal? Esetleg, a konfliktusokat mennyire kezeled jól?
 • Fakultáció: ez egyfajta bónusztantárgy. Ide a fenti 8 közül egy tantárgyat kell kiválasztanod [kivéve történelmet], amelyből a legjobbnak érzed magad. Az a tantárgy tehát kétszer lesz véve, így jelentősen növelheti az átlagodat. Ám vigyázat: jól gondold meg mit választasz! Ha a szubjektívan értékelt tantárgyakat (pl. rajz) választod, ott nagyot koppanhatsz! Ha nem választod ki a fakultatív tantárgyat a kritikakérésnél, akkor automatikusan én fogom megadni azt a tantárgyat, amiből szerintem a legjobb vagy.

 

Nos, hát, megjött a kedved hozzá? Mit gondolsz, milyen átlagot szereznél a honlapszerkesztés iskolájában? :)

 

 

21 hozzászólás
Idézet
2011.11.22. 19:59
Kinga - ClassyCat

Szia klauu!

Én is szeretnék tőled kritikát kérni :) 

Köszi,

Kinga - Classycat

Idézet
2011.11.22. 17:16
Kelly

Én is szeretnék kérni egy kritikát :)

MUSICALZONE

Idézet
2011.11.22. 13:12
Aemy

Szeretnék kérni egy kritikát tőled Klauu, a blogomra.

www.mindennapra.gportal.hu

 

Köszönöm


 

Idézet
2011.11.16. 10:38
Natália

Halika, én is szeretnék kérni egy kritikát...:D
www.nina-central.gportal.hu

Köszike

Idézet
2011.11.13. 16:23
kitty

Én is szeretnék kritikát kérni :)
www.cherry-bomb.gportal.hu

Idézet
2011.11.09. 20:05
Dóra

szia! szeretnék én is véleményt kérni. : ) köszi előre is. ^^ reachless

Idézet
2011.11.09. 18:05
wiky

Szia. Én is kérnék egy kritikát : www.iheartjustin.try.hu

Idézet
2011.11.09. 14:11
Muffin

szia:) én is kérnék egy kritikát. oldalam http://lambertchannel.org/ :) előre is köszi

Idézet
2011.11.08. 20:21
orsy

szia klau! :-) nagyon jó ez a sulis kritikás verziód, felkeltette az érdeklődésemet:-D
tehát én is szeretnék egy rövid kritikát, ha lehetséges:-) igaz, még csak nemrég nyitottam újra, de igyekeztem telepakolni már az oldalt, már amennyire 3 nap alatt lehetséges:-D
cherrylight.gp
na, köszönöm, puszi :-)

Idézet
2011.11.06. 19:19
Vivi*

Szia :) Én is kérnék egy kritikát :)
az oldalam: crystal-website.gportal.hu
2011. október 18.-án nyitotta meg hivatalosan is a kapuit.
Előre is köszönöm :)
 

Idézet
2011.11.06. 14:34
kitty

Szia! Kértem kritiká. Lehetne hogy a designt ne értékeld, mert nem én csináltam, hanem rendeltem.  :) előre is köszii!
www.ashsimpson214.gportal.hu

Idézet
2011.11.06. 13:51
Dushii

Szia! :D Nem szoktam kritikát kérni, de a te verziód nagyon jó, és máris kíváncsivá tettél, hogy vajon az én oldalam milyen. Szóval, ha van időd, akkor megtisztelnél vele, ha az én oldalamról is írnál. :)
Oldalam: blackberry.gp

Az oldalam 2011. áprilisában nyílt meg, nem tudom pontosan, mikor. OO

Előre is köszönöm :D

Idézet
2011.11.05. 10:31
Lexi

Na én is rászántam magam arra, hogy kritikát kérjek :)

Névem:Lexi
Oldalam: Mr-Morgan.gp

És az oldalam 2011.10.4-én nyitotta meg kapuit :)

Idézet
2011.11.04. 23:34
Lunes

Szia!
Remélem nem gond, hogy szintén én kérek csak egy másik odallal. :)
Oldalam: www.gportal.hu/fashiondaily
Nagyon köszi! ^^

Idézet
2011.11.04. 14:58
Rose

én is kérnék kritikát:)
Név:Rose
oldlam:www.nikki-central.gportal.hu
2011.08.19.-én nyitottam.

u.i:a régi főodalamat,ahol az összes eddig friss volt,a múltkori átalakításnál véletlen kitöröltem-.-" de amúgy minden nap van friss:)

Idézet
2011.11.03. 21:04
kitty

Szia én is szeretnék kritikát kérni =)
oldalam: www.ashsimpson214.gportal.hu
Előre is köszii!

Idézet
2011.11.03. 17:58
Nushi

Szia, én is szeretnék kérni egy kritikát a lapomról. :P

Oldalam: ubieber.gp

Köszi előre is. :)

Idézet
2011.11.03. 14:00
The X

Szia én is szeretnék kérni egy kritikát.

Oldalam: my-zone-jeh!

Idézet
2011.11.02. 19:23
Niczy

Szia. Szeretnék kérni kritikát (próba szerencse)

Oldalam: the-rocktenors.gportal.hu

Köszönöm.

Idézet
2011.11.01. 12:27
Futocsillag

Én is szeretnéék kritikáát kérni.!:)
Oldalam: randiztamegysztarral.lapunk.hu

Idézet
2011.10.31. 19:05
Blair

Én szereteknék egy kritikát :D
Oldalam: chocolateshake.gp
Köszönöm :)

 
Hírhozó


Oldalad született? Új gúnyába bújt? Új szülőt kapott, esetleg esetleg versenyt hirdetett? Hát akkor mire vársz? Csak írd meg, és azonnal kikerül a főoldalra! 

 
Kritika


Kíváncsi vagy hányas átlaggal végeznéd el a honlapszerkesztés iskoláját? Akkor nézz be, mert garantált, hogy itt nem mindennapi értékelést fogsz kapni. ;)


elkészült kritikák: Blair, Futocsillag, Niczy, TheX
Nushi, kittyRose, Lunes, Lexi, dushii

kritikára vár: TifanyellieVivi*KataMuffin
wikyDóra, kitty, Natália, Aemy, KellyClassycat

 
Chat 

 
Designüzlet


Designok olcsón, mindössze 5 kreditért! Érdekel? Akkor nézz be, és válassz a már elkészültek közül, vagy rendelj sajátot!

 
Cserék

Itt nincs külön elit és top. Ha képpel teszel ki, képpel kerülsz ki, ha kiírsz, akkor én is kiírlak, de mindenki egyenrangú. :)
Korlátlan hely!

Képre vár: orsikaaNataly

Pindúr & Dóri & Blair & Nushi & Dóri & Futocsillag
Lillie & Kata & Linu & dushi & Aliah & SeaMonkey
bríí & ellie & Ev Bry & Nevaeh & maya & Kanka

 
V.A.J.

 
Info

Szerkesztő: klauu.
Társszerkesztő: ?
Nyitás: 2011.10.31.
Téma: webes hírek
E-mail: klau.kucsera@citromail.hu
Log in

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!