# MUSICFORYOU.GP # Hírek a webes világról, a webes világtól # version_01 #

Te most a MUSICFORYOU világába, egy webes hírekkel foglalkozó kis szigetre csöppentél. Az oldalt klauu. hozta létre az úr 2011. évének október havának 30. napján. Egyelőre még nem bővelkedik tartalomban, de remélem egy nap a te segítségeddel sikerül naggyá tenni. :) Nézz hát szét, érezd jól magad, és gyere vissza máskor is,
klauu. 

 

 Szeretnél te is ingyen kikerülni ide? Hát akkor  jelentkezz,  és legyen a tiéd a hét oldala!

 

 

 

Hírek

Tizenhetedik hír

2011.11.16. 19:57, klauu.
2 designcsere, 2 egyéb hír


Ki követte el? Lunes, 2011.11.15.-én, u-smile.gp
Tette, hogy új designt rakott fel blogos oldalára.
A fejléc leírására kicsit hülyén hangzana a "télies" jelző, elvégre egy téli tájat ábrázol. Viszont a fotó nagyon művészi, és Lunes tökéletesen észre is vette, hogy felesleges bármivel is túlbonyolítani: a kép magáért beszél. Kicsit talán sivár lehet a hangulata, olyan melankólikus, de a többi kép kicsit visszahoz az életbe, jól ellensúlyozza.
A kódolás is nagyon egyszerű, de talán a legjobb, amit az utóbbi időszakban bárhol is láttam. Nincsenek kiemelések, de nem is hiányoznak úgy igazából, mert nem mindig kell, hogy olyan bonyolult legyen a dolog... :)
Pontokban 10/10
 
 
Ki követte el? Natália, 2011.11.16.-án, nina-central.gp
Tette, hogy új designt rakott fel The Vampire Dairies rajongói oldalára
A fejléc a mostanában egyre divatosabbnak tűnő stílust követve, mindössze egyetlen képből készült, amelyet a színezés és a felirat tesz különlegessé. Igazából, szerintem olyan, mint egy festmény, a kompozícióját és a stílusát tekintve is. A felirat mögötti rész lehetett volna egy kicsit sötétebb esetleg, hogy olvasása közben a minták ne zavarjanak be, de hát, ez már nagyon részletkérdés.
A kódolás nekem nagyon tetszik, baromi szép színösszeállítás, profi munka. Én mondjuk a vörös árnyalatoknak egy kicsit több hangsúlyt adnék, mert a fejléc is a kék-piros kontrasztot állítja előtérbe, de a képek meleg színei talán pont elég vöröset adnak.
Pontokban 9/10
 

Továbbá, bríí, 2011.11.18.-án, azaz pénteken, chatpartyt rendez az oldalán, a just-tisdale.gp-n, a szerkesztő szülinapja alkalmából. :) Sok-sok kredit kerül majd kiosztásra, és sok játékkal kedveskedik nektek bríí. Én sajnos nem tudok ott lenni, mert pénteken elutazom, de nektek tessék elmenni, remélem nagy sikere lesz. :)
 

petsdaily.gp pedig kutyás fotóversenyt rendez! Ha úgy gondolod elég ügyes, aranyos, és fotogén a kutyusod ahhoz, hogy megnyerje ezt a versenyt, akkor 2011.11.28.-áig jelentkezz a fotód e-mailben való elküldésével. A kép nem lehet szerkesztett, és természetesen sajátnak kell lennie. A nyeremény nem kevesebb, mint 50 GKR, és több más ajándék is. Részletek az oldalon!

 

Tizedik kritika

2011.11.16. 19:37, klauu.
dushii, blackberry.gp

 

Rajz:
Ahhoz képest, hogy a design az "inspirációs" képes és az egyszerű hátteres sémát követi, szerintem dushii verziójában egész különleges. Az alap ugyanolyan, de valami mégis olyan mássá, olyan kiemelkedővé teszi, de nem tudom megfogalmazni mi is ez. Talán maguk a képek? Vagy csak az egyszerűsége? Nem tudom. De mindenesetre, engem meggyőzött.
Jegy: 5-ös
 
Informatika:
A kódolás sincs túlbonyolítva, de őszintén szólva, a színek nincsenek annyira összhangban szerintem. A chat színeit például nagyon nem értem, és az a virító rózsaszín sem passzol szerintem. Amikor regisztráltam, akkor a szürke háttéren a világosrózsaszínt nehéz volt elolvasni. Az oldal elrendezése viszont nagyon tetszik, és itt elsősorban arra gondolok, hogy a blog ilyen görgősben van. Mindenképp egyedi, nem sok g-portálos oldalon láttam eddig ilyet.
Jegy: 4-es
 
Történelem:
Az oldalon nem találtam meg, hogy mikor indult, de a kritika kérésénél leírtad, hogy valamikor 2011. áprilisában, tehát több, mint fél éve.
Jegy: 5-ös
 
Földrajz:
A menü egyértelmű helyen van, de a menüpontok címei már nem annyira egyértelműek. Szerintem egy menüben egy sejtelmes cím elég lenne, itt viszont mind a "Stuff", mind a "Characters" olyan felirat, ami nem árulja el mit is rejt. Javaslom, az utóbbinak adj valami más címet, úgy talán jobban fel is tudnád rá hívni a látogatók figyelmét.
Jegy: 4-es
 
Testnevelés:
Kicsit talán írhatnál gyakrabban is. Igazából nem rossz, ha van néha pár nap szünet, de én úgy érzem, vannak időszakok, amikor abszolút nem foglalkozol a blogoddal, és olyankor közel egy hétre eltűnsz. A bejegyzések tartalma elég változatos. Van, amikor kicsit elvontabb vagy, van, amikor filozofálsz, de ha jól vettem észre, általában az életedre koncentrálva írsz. Van amikor képeket raksz be kedvenceidről, van, hogy az életedből, van, amikor "művészképekkel", van, amikor dalokkal színesíted.
Jegy: 5-ös
 
Irodalom:
Én.. én.. én lehet, hogy béna vagyok, de nem találom a történeteket! Még regisztráltam is annak a reményében, hogy majd elolvashatom őket, erre mit látok? Fel vannak sorolva a szereplők, gyors összefoglalás is van a történetről, de magát az írást sehol nem találom. Talán nem is akartad felrakni? De hát akkor a szereplőkről miért van leírás? Én ezt nem értem. :( Pedig minden menüpontban elég szép mennyiségű és minőségű tartalom van, abszolút nem tudok belekötni. Tetszik, hogy ilyen ikonokkal választod szét a különböző részeket, és hogy az ajánlóidban nem csak magadból mutatsz be egy darabot, hanem kapcsolattartásra törekszel az olvasókkal, és még valamilyen formában segítesz is nekik. De azzal a "Characters" menüponttal még mindig nem tudok mit kezdeni. :/
Jegy: 4-es
 
Nyelvtan:
Ezt nem szoktam kifejezetten figyelni, mert szerintem bárkinek becsúszhat 1-2 hiba (tudom, hogy nekem is szokott), és ha nem zavar meg az olvasásban az elgépelés/rossz fogalmazás/rossz helyes írás, akkor meg úgyis mindegy. Hát, dushii blogjában nem zavart meg.
Jegy: 5-ös
 
Etika:
Elsősorban a blogod alapján, elég sok közös vonást véltem felfedezni közted és magam között. Lehet, hogy nem jó kifogás, de komolyan azért tartott napokig a kritika megírása, mert pl. a blogbejegyzéseket egytől-egyig végigolvastam, annyira tetszett a stílusod, a világszemléleted... Honlaptulajdonos szempontjából sem tudok belédkötni, mert elég sok tartalom van fent, nem hanyagolod el az oldalt.
Jegy: 5-ös
 
Fakultáció -- Testnevelés:
Tehát esetedben a blog. Tetszik, hogy annyira változatos, mindig van benne valami új, mindegyik tartalmaz valami meglepetés. A címből sosem lehet megállapítani, hogy mi vár rám. Mint mondtam, szerintem kicsit gyakrabban is írhatnál, de ezt az apróságot leszámítva nagyon tetszett!
Jegy: 5-ös
 

Összesítve tehát:
  • Rajz: 5
  • Informatika: 4
  • Történelem: 5
  • Földrajz: 4
  • Testnevelés: 5
  • Irodalom: 4
  • Nyelvtan: 5
  • Etika: 5
  • Fakultáció: 5
Pontokban: 42/45
Százalékban: 93%
Átlag: 4,6
Bizonyítványban: Jeles
 

Tizenhatodik hír

2011.11.15. 18:28, klauu.
3 designcsere, 3 nyitás

Ki követte el? Rose, 2011.11.13.-án, nikki-central.gp
Tette, hogy új designt rakott fel Nikki Reed rajongói oldalára.
A fejléc nincs túlbonyolítva, viszonylag egyszerű a szerkesztése, és a megszerkesztettsége is. Tetszik, hogy tényleg nincs agyonbonyolítva, és méretében is pont megfelelő. Imádom ezeket a meleg színeket a "sötétséggel" kombinálva, a naplementére és a téli éjszakákra emlékezetetnek. :)
A kódolás nagyon jól sikerült. Itt is a színeket tudom elsősorban kiemelni. Minden árnyalat passzol egymáshoz és a fejléchez, mindemellett pedig tökéletesen olvashatóak a szövegek - ilyennek kell lennie egy formázásokkal teli szövegnek!
Pontokban 10/10
 
 

 
Ki követte el? Kitty, 2011.11.13.-án, ashsimpson214.gp
Tette, hogy új designt rakott fel Miley Cyrus rajongói oldalára.
A fejléc nagyon ötletes, tetszik az elrendezése, de főként a színei ragadtak meg. A lila szerintem pont egy olyan árnyalat, amibe a legtöbb szerkesztő bele szokott bukni. Nehéz ízlésesen kombinálni, de ez itt most tényleg összejött. A fejlécen lévő szöveg elsőre kicsit túlzsúfoltnak tűnt, de amint belegondoltam, rájöttem, hogy ennél jobban valószínüleg én sem tudtam volna megcsnálni.
A kódolás meglepően egyszerű, egy ilyen designhoz ugyanis ha másban nem is, de a színekben legalább bátrabbak szoktak lenni. Ezt persze nem tartom rossznak, hisz a kevesebb néha több, a képek amúgy is elég színt visznek az oldalba.
Pontokban 10/10
 
 

 
Ki követte el? Eny, 2011.11.13.-án, mileyyonline.gp
Tette, hogy új designt rakott fel Miley Cyrus rajongói oldalára
A fejléc oldalt található, és őszintén bevallom, hogy nekem nem tetszik. Nem tudom te raktad-e rá, azokat a pöttyöket, de ha igen, akkor teljesen feleslegesek. Egy szép felirat sokkal jobban mutatna. Nem kell hogy érts a photoshophoz, ahhoz, hogy jó fejléceket tudj készíteni!
A kódolás nem lett annyira rossz, egyedül a modulfejléceket kéne sürgősen kijavítani, mert nem csak hogy olvashatatlanok, de még kijelölni sem lehet, hogy megpróbálhassam értelmezni. A linkek alapszíne jó, de amikor ráhúzom az egeret, nem túl szerencsés az a világos lila, valami sötétebb, mint pl. ami a háttérben van, szerintem jobb lenne.
Pontokban 4/10
 
 
Ki követte el? jangce, 2011.11.14.-én, twilight-fresh.gp
Tette, hogy újranyitotta Twilight rajongói oldalát, és társszerkesztőt keres rá
A kinézet nem rossz, de nem is annyira jó. A két oldalfejléc szerintem elég gyenge lett. Ha jól sejtem újságcikkekből lette kikvágva a képek, ami nem is lenne gond, de a szöveget azért kivághattad volna, vagy eltakarhattad volna valami felirattal, különösen a jobboldalin, ahol nem csak a főcím lóg be. A kódolás viszont tetszik. Jók a színek (bár a rózsaszínt nem értem mit keres ott), jó az elrendezés.
A tartalom itt is kész van már. Itt-ott hiányzik még 1-2 modul, de azok készítése is tervbe van véve, már ha jól sejtem. Az oldal ráadásul társszerkesztőt is keres, hogy még jobbá válhasson, tehát akit esetleg érdekel, az szaladjon megnézni! :)
Pontokban 8/10
 
 
Ki követte el? Lili, 2011.11.11.-én, sweet-icons.gp
Tette, hogy megnyitotta blogos oldalát
A kinézet nem feltétlenül rossz. A fejléc és az elrendezés tetszik, a színek szintúgy, a betűkkel azonban nagyon nem vagyok megelégedve: bocsánat, hogy ezt mondom, de a formázás az szörnyű. Nem csak hogy megtöri a szöveget, hanem az a "túlárnyékolt" zöldes betű szinte olvashatatlan is. A kevesebb néha több lenne - ha nem tudod szépen megcsinálni, akkor inkább hagyd üresen, nem olyan fontos az.
A tartalom szerintem rendben van. Már írtál is egy keveset, be is mutatkoztál, látom extrákkal is készülsz. Csak ügyesen! :)
Pontokban 7/10
 
 
Ki követte el? Fruzsi, 2011.11.13.-án, selena-city.gp
Tette, hogy újra kinyitotta Selena Gomez rajongói oldalát.
A kinézet leírására a "vagány", "fiatalos", "pörgős" jelzőket használnám, a merész színek használata miatt. A fejléc stílusa nekem nagyon tetszik, és a kódolásba sem tudok belekötni. A színek nagyon jók, szépen olvashatóak, és bár merész kombinációk, mégis jól passzolnak egymáshoz. 
A tartalom már egy kész oldal tartalma. Nem néztem mennyi ideig volt szünet, vagy hogy mikor indult az oldal, de kétségtelen, hogy sok információt lehet megtalálni Selenáról, és sok-sok egyéb érdekességet is lehet találni.
Pontokban 9/10
 

 

Tizenötödik hír

2011.11.13. 14:07, klauu.
1 designcsere

Ki követte el? Aliah, 2011.11.13.-án, beautiful-teen-days.gp
Tette, hogy új designt rakott fel blogos oldalára
A fejléc nagyon mókás szerintem, rögtön ad egy képet arról, hogy a látogató nem egy komor, szigorú szabályok szerint szerkesztett környezetbe tévedt, hanem egy kis laza, bohókás vidékre. Viszont egy kicsit a színeken finomíthattál volna, mert annyira harsány, hogy az én szememet egy kicsit bántja már.
A kódolás sem lenne rossz, de én abból a lilából és abból a kékből egy kicsit talán sötétebb árnyalatot választottam volna, mert így olvasás közben fennakad a szemem, nem lehet olyan folyékonyan menni tovább a sorokban. Igazából, nagyon nem az én stílusom, ennek ellenére azt kell hogy mondjam, hogy gratulálok, ilyet még nem pipáltam! :)
Pontokban 8/10

Tizennegyedik hír

2011.11.13. 13:53, klauu.
3 designcsere, 1 egyéb hír

Ki követte el? Kata, 2011.11.13.-án, birdy-daily.gp
Tette, hogy új design rakott fel Adele és Birdy rajongói oldalára
A fejléc szerintem nagyon ötletes, de van egy nagy hibája: a fejléc nem túl jó minőségű. Ha csak egy kicsit megpróbáltad volna lekicsinyíteni, szerintem sokkal szebb látványt nyújtana - de ezt leszámítva tetszik, hogy mindegyik választott videó feketefehér, és a dalok hangulata is passzol egymáshoz.
A kódolás teljesen rendben van. A színek valóban visszafogottak és talán elegánsak, szerintem nagyon jó összhangban vannak. Kicsit talán hiányolom a betűk színének fejléccel való kapcsolatát, tehát az a rózsaszín például lehetett volna inkább barnás, vagy a fejlécre rakhattál volna valamicskét belőle, de az összkép szerintem kiemelkedően jó az átlagszínvonalhoz képest (is).
Pontokban 9/10
 

Ki követte el? Zaphire, 2011.11.13.-án, zaphire-zest.gp
Tette, hogy új designt rakott fel blogos oldalára.
A fejléc nem tudom mennyire van átszerkesztve, révén hogy az eredeti képet nem ismerem, de a színei nagyon tetszenek. Nincsenek rajta felesleges feliratok, nincsen agyon csicsázva, és az első benyomás alapján szerintem meg van benne az a távolságtartás, de ugyanakkor őszinteség, ami egy blogba kell.
A kódolás ugyebár nagyobb hangsúlyt kap, és szerintem nagyon el lett találva. Imádom ezeket a színeket, mert egyértelműen van egy pozitív hangulatuk, és tökéletesen visszaadják azt, amit a fejléccel sikerült megteremteni.
Pontokban 7/10
 

 
Ki követte el? flower*, 2011.11.13.-án, drunkmoments.gp
Tette, hogy új designt rakott fel blogos oldalára.
A fejléc, annak ellenére, hogy azt írta róla flower*, hogy csicsás, szerintem egyáltalán nem az. A "pörgős" jelzővel inkább egyetértek, mert ezek az élénk színek és a nem túlzsúfolt, de egyáltalán nem üres kép tényleg nagyon mozgalmassá teszi, kicsit talán nyáriassá is, legalábbis a kinti, lassan télies tájhoz képest.
A kódolás nekem nagyon tetszik, mert a színek teljesen illenek a fejléchez. Nincs 30 különböző szín, csak a narancs és a kék a jellemző, de annyi pont elég ahhoz, hogy színessé tegye, de ne legyen túl harsány. Amit hiányolok, hogy az a füzetlapos-kockás minta a fejlécről továbbéljen a háttérben is.
Pontokban 10/10
 
 

Ki követte el? Zaphire, 2011.11.13.-án
Tette, hogy táblaversenyt indított
A nyeremény 60 gkr
Jelentkezési határidő nincs, de kb.20 embert vár
Esélyt vásárolni pluszban lehet 5 gkr-ért, ezesetben a nyeremény is nő

 

 
Hírhozó


Oldalad született? Új gúnyába bújt? Új szülőt kapott, esetleg esetleg versenyt hirdetett? Hát akkor mire vársz? Csak írd meg, és azonnal kikerül a főoldalra! 

 
Kritika


Kíváncsi vagy hányas átlaggal végeznéd el a honlapszerkesztés iskoláját? Akkor nézz be, mert garantált, hogy itt nem mindennapi értékelést fogsz kapni. ;)


elkészült kritikák: Blair, Futocsillag, Niczy, TheX
Nushi, kittyRose, Lunes, Lexi, dushii

kritikára vár: TifanyellieVivi*KataMuffin
wikyDóra, kitty, Natália, Aemy, KellyClassycat

 
Chat 

 
Designüzlet


Designok olcsón, mindössze 5 kreditért! Érdekel? Akkor nézz be, és válassz a már elkészültek közül, vagy rendelj sajátot!

 
Cserék

Itt nincs külön elit és top. Ha képpel teszel ki, képpel kerülsz ki, ha kiírsz, akkor én is kiírlak, de mindenki egyenrangú. :)
Korlátlan hely!

Képre vár: orsikaaNataly

Pindúr & Dóri & Blair & Nushi & Dóri & Futocsillag
Lillie & Kata & Linu & dushi & Aliah & SeaMonkey
bríí & ellie & Ev Bry & Nevaeh & maya & Kanka

 
V.A.J.

 
Info

Szerkesztő: klauu.
Társszerkesztő: ?
Nyitás: 2011.10.31.
Téma: webes hírek
E-mail: klau.kucsera@citromail.hu
Log in

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!