# MUSICFORYOU.GP # Hírek a webes világról, a webes világtól # version_01 #

Te most a MUSICFORYOU világába, egy webes hírekkel foglalkozó kis szigetre csöppentél. Az oldalt klauu. hozta létre az úr 2011. évének október havának 30. napján. Egyelőre még nem bővelkedik tartalomban, de remélem egy nap a te segítségeddel sikerül naggyá tenni. :) Nézz hát szét, érezd jól magad, és gyere vissza máskor is,
klauu. 

 

 Szeretnél te is ingyen kikerülni ide? Hát akkor  jelentkezz,  és legyen a tiéd a hét oldala!

 

 

 

Hírek

Első kritika

2011.11.01. 10:00, klauu.
Blair, chocolateshake.gp

 

Rajz: 
A design kapcsán már írtam egyfajta értékelést. Azt az álláspontomat továbbra is fenntartom, ezért csak bemásolom, ha nem gond: A fejléc képe olyan, mintha egy képes mesekönyvből lenne kivágva, ezzel kapásból megadva azt a hangulatot, amit szerintem a legtöbb ember elvár egy blogos oldaltól: az érzést, hogy egy nyugodt, hétköznapi rohanástól mentes, tiszta helyre tévedt, egy álomvilágba. :)
Jegy: 5-ös
 
Informatika: 
A kódolás sem rontja el a hangulatot. Egyszerű, de pont annyi, amennyire szükség van, se több, se kevesebb. Az összkép tényleg nagyon magával ragadó, látszik is, hogy Blair önmagából mutat meg benne egy darabkát. 
Jegy: 5-ös
 
Történelem:
Az oldal 2011. márciusában indult, de feltételezem alig pár nappal ezelőtt volt egy nagy átalakítás, talán még szünet is. Szóval, lényegében pár napja indult be, a továbbiakban úgy fogok rá tekinteni. :)
Jegy: 5-ös
 
Földrajz:
Hát, blogos oldalak esetében azt hiszem elég nehéz elrontani ezt a szempontot. Nem is tudok mibe belekötni, talán a "firkálj" menüpontnak adnék valami új nevet a helyedben, mert elsőre nekem személyszerint elképzelésem sem volt, hogy az ott mi lehet.
Jegy: 5-ös
 
Testnevelés: 
Az (újra?)indulás óta minden nap írsz valamit. Az egyik bejegyzésedben írtad, hogy nem szoktál többoldalas beszámolókat írni, ez szerintem nem is gond. Számomra néha ijesztő, amikor az egész blog csak tömör szöveg. :) Viszont a képeket, a színeket hiányolom innen. Az oldal tetején annyi kép van, talán egy kicsit túlzsúfolt is, ehhez képest pedig lent nincs semmi.
Jegy: 4-es
 
Irodalom: 
Blogos oldal esetében igazából a frissek száma határozza meg a tartalom 90%-át, az pedig, mint már mondtam, rendben van. A blogon túl viszonylag kevés modul van, de nekem kifejezetten tetszik, hogy csak azokat mondod el magadról, ami tényleg fontos, és nem csinálsz nárcisztikus módon külön menüpontot például a telefonod számára. Egy novellát már fel is tettél, ami egyébként megjegyzem nagyon jól sikerült, és a legutóbbi bejegyzésedben utaltál is rá, hogy még többet is szeretnél felrakni.
Jegy: 5-ös
 
Nyelvtan: 
Igazából, nem sok helyesírási hibát találtam, még elgépeléseket sem nagyon. Egyedül a szóismétléseken kéne kicsit csiszolni, különösen a novelláidban!
Jegy: 4-es
 
Etika: 
Őszintén szólva meglepődtem, hogy "csak" 7.-es vagy. Az írásaid, a stílusod alapján kapásból pár évvel idősebbnek mondtalak volna. Nem tudom blogos oldalakon mennyire jellemző a másolás, de feltételezem minden saját. :)
Jegy: 5-ös
 
Fakultáció -- Rajz:
Nem vagyok túlzottan design-centrikus, ahogy szerintem a kritikából is látszik, elsősorban a tartalomra koncentrálok, de a te oldalad esetében annyira tetszik a design önmagában, hogy talán azt tartom a legjobbnak.
Jegy: 5-ös
 

Összesítve, tehát:

  • Rajz: 5
  • Informatika: 5
  • Történelem: 5
  • Földrajz: 5
  • Testnevelés: 4
  • Irodalom: 5
  • Nyelvtan: 4
  • Etika: 5
  • Fakultáció: 5
Pontokban: 43/45
Százalékban: 95%
Átlag: 4,7
Bizonyítványban: Jeles
 
Még nincs hozzászólás.
 
Hírhozó


Oldalad született? Új gúnyába bújt? Új szülőt kapott, esetleg esetleg versenyt hirdetett? Hát akkor mire vársz? Csak írd meg, és azonnal kikerül a főoldalra! 

 
Kritika


Kíváncsi vagy hányas átlaggal végeznéd el a honlapszerkesztés iskoláját? Akkor nézz be, mert garantált, hogy itt nem mindennapi értékelést fogsz kapni. ;)


elkészült kritikák: Blair, Futocsillag, Niczy, TheX
Nushi, kittyRose, Lunes, Lexi, dushii

kritikára vár: TifanyellieVivi*KataMuffin
wikyDóra, kitty, Natália, Aemy, KellyClassycat

 
Chat 

 
Designüzlet


Designok olcsón, mindössze 5 kreditért! Érdekel? Akkor nézz be, és válassz a már elkészültek közül, vagy rendelj sajátot!

 
Cserék

Itt nincs külön elit és top. Ha képpel teszel ki, képpel kerülsz ki, ha kiírsz, akkor én is kiírlak, de mindenki egyenrangú. :)
Korlátlan hely!

Képre vár: orsikaaNataly

Pindúr & Dóri & Blair & Nushi & Dóri & Futocsillag
Lillie & Kata & Linu & dushi & Aliah & SeaMonkey
bríí & ellie & Ev Bry & Nevaeh & maya & Kanka

 
V.A.J.

 
Info

Szerkesztő: klauu.
Társszerkesztő: ?
Nyitás: 2011.10.31.
Téma: webes hírek
E-mail: klau.kucsera@citromail.hu
Log in

 

Csaba blogja - "It's hammertime!"    *****    ~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!