# MUSICFORYOU.GP # Hírek a webes világról, a webes világtól # version_01 #

Te most a MUSICFORYOU világába, egy webes hírekkel foglalkozó kis szigetre csöppentél. Az oldalt klauu. hozta létre az úr 2011. évének október havának 30. napján. Egyelőre még nem bővelkedik tartalomban, de remélem egy nap a te segítségeddel sikerül naggyá tenni. :) Nézz hát szét, érezd jól magad, és gyere vissza máskor is,
klauu. 

 

 Szeretnél te is ingyen kikerülni ide? Hát akkor  jelentkezz,  és legyen a tiéd a hét oldala!

 

 

 

Hírek

Harmadik kritika

2011.11.03. 11:28, klauu.
Niczy, the-rocktenors.gp

Rajz:
Tizedszerre fogalmazom újra, hogy baromi jó. Tetszik, hogy ennyire egységes, és hogy nem az a tipikus fotósorozatos design. Minden kép más, de külön-külön is jó lenne akár fejlécképnek is. A háttér színei is nagyon tetszenek (igazából a kedvenc színeim :), nagyon illik az egészhez, és azt a pirosat is nagyon ízlésesen illesztetted be. Szuper az összkép!
Jegy: 5-ös
 
Informatika:
Hát, egy kicsit sajnálom, de ezt már nem tudom annyira dícsérni. Bár az összkép nagyon jó, ha megpróbálom olvasni a szöveget, már kicsit nehezebb: a szövegben lévő két zöldes színt (főleg a világosabbat) nagyon nehéz olvasni, hihetetlenül bántja a szememet. A "munkálataik" résznél egy kicsit túlzsúfolt a modul képek szempontjából. A modul fejlécképe és a tartalmi képe közé én tennék valami kis szöveget. A fejléc pedig lehetne pár pixellel szélesebb, vagy a tartalmi rész keskenyebb, mert sokkal szebb lenne, ha szépen egymás alatt lennének. Az viszont nagyon tetszik, ahogy a menüpontok tartalmát megcsináltad, nagyon jó megoldás!
Jegy: 3-as
 
Történelem:
Témaváltás 2011.10.30.-án történt.
Jegy: 5-ös
 
Földrajz:
Szerintem könnyű eligazodni az oldalon, teljesen rendben van. Esetleg, ha elfogadsz egy tanácsot, a menünél szerintem a menücímeket egy számmal tehetnéd nagyobb méretűre, vagy legalább félkövérre, mert így nem elég szembetűnő. 
Jegy: 5-ös
 
Testnevelés:
A témaváltás óta majdnem mindennap van friss, de gondolom azon kívül is foglalkozol az oldallal rendesen, a tartalom mennyiségéből ítélve. A hírek szép tartalmasak, és a stílusod is nagyon tetszik, ahogy beleszövöd a személyes véleményedet is, mégsem az a "júújj, és akkor ott annyira cukin mondta" típusú szöveg. :D Csak így tovább!
Jegy: 5-ös
 
Irodalom:
El sem tudom képzelni hogy volt ennyi időd ennyi tartalmat összeszedni, főleg, hogy alig egy hete váltottál témát! A menüről azt hittem először, hogy csak félig van kész, de tényleg tele van tartalommal, és abban sem kételkedek, hogy a még hiányzó modulok is el fognak készülni hamarosan. A galériában is rengeteg kép van. Az ember azt gondolná, hogy egy olyan csapatról, amelyik szinte csak most tűnt fel, alig lehet bármi információt találni, erre tessék, az oldalon még több a tartalom, mint néhány évek óta híres világsztár rajongói portáljain! Ez igen!
Jegy: 5-ös
 
Nyelvtan:
Ha vannak is helyesírási/elgépelési hibák, nekem igazából egy sem tűnt fel. A fogalmazási stílusod pedig, mint már említettem, nagyon tetszik.
Jegy: 5-ös
 
Etika:
Rengeteget dolgozhattál az oldallal, ez látszik a tartalom mennyiségén, a modulok szerkesztettségén, és az igényes designon is. Szerintem remek munkát végzel, több ilyen igényes szerkesztő kéne!
Jegy: 5-ös
 
Fakultáció -- Testnevelés:
Igazából, először az Irodalom, azaz a tartalom tantárgyat akartam beírni neked, de aztán eszembe jutott, hogy az még dicséretesebb, hogy mindezt a rengeteg infót ilyen rövid időn belül gyűjtötted össze. Sok sikert a továbbiakra is! :)
Jegy: 5-ös
 

 
Összesítve, tehát:
  • Rajz: 5
  • Informatika: 3
  • Történelem: 5
  • Földrajz: 5
  • Testnevelés: 5
  • Irodalom: 5
  • Nyelvtan: 5
  • Etika: 5
  • Fakultáció: 5
Pontokban: 43/45
Százalékban: 95%
Átlag: 4,7
Bizonyítványban: Jeles
 
Még nincs hozzászólás.
 
Hírhozó


Oldalad született? Új gúnyába bújt? Új szülőt kapott, esetleg esetleg versenyt hirdetett? Hát akkor mire vársz? Csak írd meg, és azonnal kikerül a főoldalra! 

 
Kritika


Kíváncsi vagy hányas átlaggal végeznéd el a honlapszerkesztés iskoláját? Akkor nézz be, mert garantált, hogy itt nem mindennapi értékelést fogsz kapni. ;)


elkészült kritikák: Blair, Futocsillag, Niczy, TheX
Nushi, kittyRose, Lunes, Lexi, dushii

kritikára vár: TifanyellieVivi*KataMuffin
wikyDóra, kitty, Natália, Aemy, KellyClassycat

 
Chat 

 
Designüzlet


Designok olcsón, mindössze 5 kreditért! Érdekel? Akkor nézz be, és válassz a már elkészültek közül, vagy rendelj sajátot!

 
Cserék

Itt nincs külön elit és top. Ha képpel teszel ki, képpel kerülsz ki, ha kiírsz, akkor én is kiírlak, de mindenki egyenrangú. :)
Korlátlan hely!

Képre vár: orsikaaNataly

Pindúr & Dóri & Blair & Nushi & Dóri & Futocsillag
Lillie & Kata & Linu & dushi & Aliah & SeaMonkey
bríí & ellie & Ev Bry & Nevaeh & maya & Kanka

 
V.A.J.

 
Info

Szerkesztő: klauu.
Társszerkesztő: ?
Nyitás: 2011.10.31.
Téma: webes hírek
E-mail: klau.kucsera@citromail.hu
Log in

 

Csaba blogja - "It's hammertime!"    *****    ~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!