# MUSICFORYOU.GP # Hírek a webes világról, a webes világtól # version_01 #

Te most a MUSICFORYOU világába, egy webes hírekkel foglalkozó kis szigetre csöppentél. Az oldalt klauu. hozta létre az úr 2011. évének október havának 30. napján. Egyelőre még nem bővelkedik tartalomban, de remélem egy nap a te segítségeddel sikerül naggyá tenni. :) Nézz hát szét, érezd jól magad, és gyere vissza máskor is,
klauu. 

 

 Szeretnél te is ingyen kikerülni ide? Hát akkor  jelentkezz,  és legyen a tiéd a hét oldala!

 

 

 

Hírek

Negyedik kritika

2011.11.04. 23:58, klauu.
The X, my-zone-jeh.gp

Rajz:
Sajnálom, hogy csak ilyen béna képet sikerült összehoznom ide, a kritika fölé, mert egyáltalán nem adja vissza azt a benyomást, amit a honlapod kelt. A megoldás annyira egyszerű, hogy az már szinte zseniális! Olyannal már találkoztam, hogy egy oldalfejléccel van megoldva, de ezt a kereszterű, két-oldalfejléces dolgot most látom először, és nagyon tetszik. Nem mellesleg, a képek is jól vannak megszerkesztve.
Jegy: 5-ös
 
Informatika:
Hááát... Nem is tudom. Nem mondanám, hogy rossz maga a kódolás, de valahogy nem az igazi. A színek tetszenek, viszonylag passzolnak is a két fejlécképpel. Szerintem viszont lehetne kicsit keskenyebbre állítani az oldal szélességét, mert így a blog rész nagyon üresnek tűnik, nem nagyon vannak hosszú, tömör szövegek. A menüvel meg sürgősen kéne valamit csinálni, mert így nagyon csúnya. Lehetnének egymás alatt, vagy legalább egy-egy szünetet kéne rakni a "&" jelek közé, hogy ne csússzon így el.
Jegy: 4-es
 
Történelem: 
2011.10.02.-án indult az oldal, tehát körülbelül 1 hónapos. Blogos oldalnál ennek nem nagyon van jelentősége. :)
Jegy: 5-ös
 
Földrajz: 
Hát, mint már mondtam, a menü nagyon csúnya. Ezt leszámítva viszont könnyű eligazodni az oldalon, elég egyértelmű minden, nem voltak "navigációs problémáim".
Jegy: 4-es
 
Testnevelés: 
A blogba rendszeresen írsz, iskola időben egyszerre hosszabb szövegeket, szünet során pedig naponta többször kisebb dózisokban. Szerintem ez így nagyon helyes, isten tartsa meg jó szokásod. :)
Jegy: 5-ös
 
Irodalom: 
Egy kicsit hiányolom a blogból azt a bizonyos személyes vonulatot, amitől szinte naplószerűvé válik. Viszont a másik oldalról dicséretes, hogy kihagyva minden lelkizést, nagyon józan a blog egésze, és az életre fókuszál. Könyvekről, zenékről mondod el a véleményed, és tanácsokat adsz olyan apró dolgokkal kapcsolatban, amiket felfedeztél. A magaról feltett információk is nagy mennyiséggel bírnak, és az is jó, hogy avatarok, animációk, stb. készítésével is kedveskedsz a látogatóknak, de nekem elsősorban a könyvkritikáid imponáltak.
Jegy: 5-ös
 
Nyelvtan: 
Hát, ezen lenne mit csiszolni. Rengeteg helyesírási és fogalmazási hiba, és rengeeg elgépelés van az írásaidban, amelyek többségét szerintem egyetlen újraolvasással ki is tudnád küszöbölni. Ahol ez egfőképp feltűnt, az a Praktikák menüpont volt, ahol minden második mondatban lehetett legalább egy hibát találni. Javaslom, hogy nézd át az eddigi modulokat, a továbbiakban pedig kicsit jobban figyelj erre. Egy blogban szerintem kiemelkedően fontos, hogy olvasás közben ne akadjon fent senki szeme ilyen apróságokon!
Jegy: 2-es
 
Etika: 
Nagyon jó szerkesztőnek tartalak. Látszik, hogy foglalkozol az oldallal, szíved-lelked beleadva szerkesztesz, és nem csak önmagadért, hanem a látogatókért is! Gratulálok!
Jegy: 5-ös
 
Fakultáció -- Testnevelés:
Annak ellenére, hogy én személy szeirnt jobban kevelem a "lelkizős" blogokat, szerintem ebben a tantárgyban vagy a legjobb. Rengeteget foglalkozol az oldallal, naponta többször is frissítesz, mindezt úgy, hogy a való életedet sem hanyagolod el (már az írásaidból ítélve). Büszke lehetsz magadra. =)
Jegy: 5-ös
 

 
Összesítve tehát:
  • Rajz: 5
  • Informatika: 4
  • Történelem: 5
  • Földrajz: 4
  • Testnevelés: 5
  • Irodalom: 5
  • Nyelvtan: 2
  • Etika: 5
  • Fakultáció: 5
Pontokban: 40/45
Százalékban: 88%
Átlag: 4,0
Bizonyítványban:
 

 

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2011.11.05. 00:29
The X

Tényleg akkora szarvas hibák voltak abban a modulban.

Idézet
2011.11.05. 00:17
The X

Hát, hogy őszínte legyek a nyelvtannal való életben is vannak gonjaim, mert elsőben szarul tanítottak meg olvasni és hát akkor már az írás veszet úgy.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Hírhozó


Oldalad született? Új gúnyába bújt? Új szülőt kapott, esetleg esetleg versenyt hirdetett? Hát akkor mire vársz? Csak írd meg, és azonnal kikerül a főoldalra! 

 
Kritika


Kíváncsi vagy hányas átlaggal végeznéd el a honlapszerkesztés iskoláját? Akkor nézz be, mert garantált, hogy itt nem mindennapi értékelést fogsz kapni. ;)


elkészült kritikák: Blair, Futocsillag, Niczy, TheX
Nushi, kittyRose, Lunes, Lexi, dushii

kritikára vár: TifanyellieVivi*KataMuffin
wikyDóra, kitty, Natália, Aemy, KellyClassycat

 
Chat 

 
Designüzlet


Designok olcsón, mindössze 5 kreditért! Érdekel? Akkor nézz be, és válassz a már elkészültek közül, vagy rendelj sajátot!

 
Cserék

Itt nincs külön elit és top. Ha képpel teszel ki, képpel kerülsz ki, ha kiírsz, akkor én is kiírlak, de mindenki egyenrangú. :)
Korlátlan hely!

Képre vár: orsikaaNataly

Pindúr & Dóri & Blair & Nushi & Dóri & Futocsillag
Lillie & Kata & Linu & dushi & Aliah & SeaMonkey
bríí & ellie & Ev Bry & Nevaeh & maya & Kanka

 
V.A.J.

 
Info

Szerkesztő: klauu.
Társszerkesztő: ?
Nyitás: 2011.10.31.
Téma: webes hírek
E-mail: klau.kucsera@citromail.hu
Log in

 

Csaba blogja - "It's hammertime!"    *****    ~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!