# MUSICFORYOU.GP # Hírek a webes világról, a webes világtól # version_01 #

Te most a MUSICFORYOU világába, egy webes hírekkel foglalkozó kis szigetre csöppentél. Az oldalt klauu. hozta létre az úr 2011. évének október havának 30. napján. Egyelőre még nem bővelkedik tartalomban, de remélem egy nap a te segítségeddel sikerül naggyá tenni. :) Nézz hát szét, érezd jól magad, és gyere vissza máskor is,
klauu. 

 

 Szeretnél te is ingyen kikerülni ide? Hát akkor  jelentkezz,  és legyen a tiéd a hét oldala!

 

 

 

Hírek

Ötödik kritika

2011.11.05. 20:51, klauu.
Nushi, ubieber.gp

Rajz:
A design kapcsán már írtam egy kritikát, azóta nem is változott a véleményem, de a miheztartás kedvéért bemásolom ide: A fejléc nagyon egyszerű lett, de nekem tetszik, mert nagyon egyedi. Vagy legalábbis, én még nem láttam hasonlót más blogokon. De nem csak a betűtípus és a színek miatt, hanem mert én egy picit elvont jelentést is találok benne: az előretekintést, az új dolgokra való nyitást; mindezt egy olyan hónapban, ami halottak napjával kezdődik, ami hozza a havat, a hideget, a szürkeséget... Lehet, hogy kicsit többet képzelek bele, mint ami a te szándékod volt. :)
Jegy: 5-ös
 
Informatika: 
Ez már picit több energiádat emésztette fel, ahogy ezt írtad is a blogodban, de azt kell hogy mondjam, nagyon megérte. Egyszerű, szép, letisztult. Nagyon jók a színek, szépen passzolnak a fejlécen lévő szöveghez. Nem tudom mennyire illik ide, de szerintem a modulokat igazíthatnád úgy, hogy a két szélső sáv nagyjából egyforma hosszú legyen, úgy egy kicsit esztétikusabb lenne.
Jegy: 5-ös
 
Történelem: 
Az oldal 2010 végén nyílt, ám egy szünet után 2011. szeptember 10.-én nyílt újra.
Jegy: 5-ös
 
Földrajz: 
Nem voltak gondjaim az eligazodással. A menü pont jó helyen van, minden egyértelmű. A linkeket viszont én törölném onnan, nem kellenek. Ugyanazok megvannak az "Online" modulnál, szerintem ott is van a helyük. A "We heart it" felirat például nekem annak ellenére sem esett le, hogy link, hogy ismerem az oldalt.
Jegy: 4-es
 
Testnevelés: 
Hát, változó. Van, amikor naponta többször is írsz, van amikor 3 napig semmit. Igazából, most le kéne, hogy pontozzalak emiatt, de szerintem ez teszi a blogodat olyan életközelivé. Egy naplóba nem jó, ha kényszerszerűen ír az ember. Kell, hogy néha szünetet tartson, hogy ne váljon az egész görcsössé.
Jegy: 5-ös
 
Irodalom: 
A menü alapján úgy tűnik, hogy rengeteg a tartalom, pedig nem: pont annyi, amennyit te fontosnak érzel, és az egy dekával se több, mint amennyi kell. A chat fölött viszont szerintem felesleges az a sok szöveg. Szépen fogalmaztad meg, de túl sok, és még annyira sem olvassák szerintem a látogatók, mint amennyire a kétmondatos verziójával tennék.
Jegy: 5-ös
 
Nyelvtan:
Se elgépelések, se helyesírási hibák nincsenek, vagy legalábbis csak elvétve. Ide most tényleg nem a lustaságom miatt nem tudok mit írni - egyszerűen nincs mit kifogásolnom!
Jegy: 5-ös
 
Etika: 
Jó szerkesztő vagy, ez kétségtelen. Figyelsz az oldalra, az olvasóidra, az apró részleteket is kidolgozod, gondolok itt például a modulfejléceknél a címek előtti pontos vesszőre. :)
Jegy: 5-ös
 
Fakultáció -- Nyelvtan
Szerintem, a pontok alapján is látszik, hogy ide most lényegében bármit írhatnék, mert sok szempontból kiemelkedően jó az oldal. Azért a nyelvtanra esett végül a választásom, mert tényleg egyre ritkább az olyan oldal, ahol minimum egy helyesírás-ellenőrzőt használnak.
Jegy: 5-ös
 

 
Összesítve tehát:
 
  • Rajz: 5
  • Informatika: 5
  • Történelem: 5
  • Földrajz: 4
  • Testnevelés: 5
  • Irodalom: 5
  • Nyelvtan: 5
  • Etika: 5
  • Fakultáció: 5
Pontokban: 44/45
Százalékban: 97%
Átlag: 4,8
Bizonyítványban: Jeles
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Hírhozó


Oldalad született? Új gúnyába bújt? Új szülőt kapott, esetleg esetleg versenyt hirdetett? Hát akkor mire vársz? Csak írd meg, és azonnal kikerül a főoldalra! 

 
Kritika


Kíváncsi vagy hányas átlaggal végeznéd el a honlapszerkesztés iskoláját? Akkor nézz be, mert garantált, hogy itt nem mindennapi értékelést fogsz kapni. ;)


elkészült kritikák: Blair, Futocsillag, Niczy, TheX
Nushi, kittyRose, Lunes, Lexi, dushii

kritikára vár: TifanyellieVivi*KataMuffin
wikyDóra, kitty, Natália, Aemy, KellyClassycat

 
Chat 

 
Designüzlet


Designok olcsón, mindössze 5 kreditért! Érdekel? Akkor nézz be, és válassz a már elkészültek közül, vagy rendelj sajátot!

 
Cserék

Itt nincs külön elit és top. Ha képpel teszel ki, képpel kerülsz ki, ha kiírsz, akkor én is kiírlak, de mindenki egyenrangú. :)
Korlátlan hely!

Képre vár: orsikaaNataly

Pindúr & Dóri & Blair & Nushi & Dóri & Futocsillag
Lillie & Kata & Linu & dushi & Aliah & SeaMonkey
bríí & ellie & Ev Bry & Nevaeh & maya & Kanka

 
V.A.J.

 
Info

Szerkesztő: klauu.
Társszerkesztő: ?
Nyitás: 2011.10.31.
Téma: webes hírek
E-mail: klau.kucsera@citromail.hu
Log in

 

Csaba blogja - "It's hammertime!"    *****    ~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!