# MUSICFORYOU.GP # Hírek a webes világról, a webes világtól # version_01 #

Te most a MUSICFORYOU világába, egy webes hírekkel foglalkozó kis szigetre csöppentél. Az oldalt klauu. hozta létre az úr 2011. évének október havának 30. napján. Egyelőre még nem bővelkedik tartalomban, de remélem egy nap a te segítségeddel sikerül naggyá tenni. :) Nézz hát szét, érezd jól magad, és gyere vissza máskor is,
klauu. 

 

 Szeretnél te is ingyen kikerülni ide? Hát akkor  jelentkezz,  és legyen a tiéd a hét oldala!

 

 

 

Hírek

Hatodik kritika

2011.11.06. 22:44, klauu.
Kitty, ashsimpson214.gp

Kitty arra kért, hogy a design-t ne pontozzam, mert az nem a saját munkája. Ez igazából nem lett volna hátrány, de meg tudom érteni, hogy miért kérte, ezért két tantárgy most kiesik. Na de jöjjön a többi. :)

Történelem: 
2011. augusztus 17.-én nyílt. Ha jól látom, jelentős szünet nem volt.
Jegy: 5-ös
 
Földrajz: 
Mindent sikerült megtalálnom, a menü felépítésével azonban nem voltam elégedett. A "könyvek" menüpontnak szerintem adhatnál egy másik nevet, mert kapásból azt hittem, hogy Miley Cyrus valami nagy írónő is lett itt az évek során, de egyébként sem gondolom, hogy ez rangsorban fontosabb lenne, mint az alapinformációk az énekesnőről - jobb lenne, ha az inkább a menü végén lenne. A kattanj.hu-s link sem kéne a menübe. A hirdetnivalókhoz, vagy a cserék alá, vagy egy külön modulba kéne szerintem rakni, de semmiképp sem menüpontnak, egyszerűen nem oda illik.
Jegy: 4-es
 
Testnevelés: 
Az ősziszünet során rendszeresen hoztad a híreket, frissítetted az oldalad. Volt, hogy egy nap 5-6 alkalommal is hoztál valamit! A híreket, cikkeket saját magad fordítod, méghozzá egész jól, és a frissek többségének lényegi tartalma is van.
Jegy: 5-ös
 
Irodalom: 
Nem tudok belekötni. Mileyról minden szükséges információ fent van, még több is, de akinek ez nem lenne elég, az a frissekből még többet tudhat meg. Tetszik, hogy külön menüpontot csináltál Hannah Montananak. Elsőre nem hittem volna, hogy oda is ennyi mindent tudsz majd feltölteni, és mégis!
Jegy: 5-ös
 
Nyelvtan:
Szerintem te is tudod, hogy nem hibátlan. Vannak elég farkashibák is, pl. a "kulturált" még mindig rövid u-val van, és nem hosszúval, ahogy te írtad; de a többség csak apró kis hiba. A fogalmazási stílusodon lehetne még mit csiszolni szerintem. A fordításokban szerintem túlsáosan is ragaszkodsz az angol szórendhez, ami magyarban kicsit furán hat. Azt javaslom, hogy kicsit kezeld szabadabban a fordítást, és nyugodtan fogalmazz át egy-egy szószerkezetet. Ne rontsd el ilyenekkel az oldalad csillogását. 
Jegy: 4-es
 
Etika: 
Nagyon sok tartalom, napi többszöri frissítés... De úgy tűnik, még mindig nem tartod ezt elégnek, hiszen még így is társszerkesztőt keresel. Szerintem fantasztikus, hogy ennyi energiát fektetsz az oldalba! Bravó!
Jegy: 5-ös
 
Fakultáció -- Testnevelés
Mindig elképedek, hogy ha valaki ilyen sok frisset tud hozni az oldalára. Ez nyilván a témából is adódik, mert Miley elég népszerű ahhoz, hogy ennyi hírt találj róla, de szerintem nagyrészt a szrkesztő elszántságától függ. Mint mondtam, irigyellek, hogy ilyen sokat tudsz vele foglalkozni, és nagyon megérdemled a magas látogatottságot!
Jegy: 5-ös
 

Összesítve tehát:
  • Történelem: 5
  • Földrajz: 4
  • Testnevelés: 5
  • Irodalom: 5
  • Nyelvtan: 4
  • Etika: 5
  • Fakultáció: 5
Pontokban: 33/35
Százalékban: 94%
Átlag: 4,7
Bizonyítványban: Jeles
Még nincs hozzászólás.
 
Hírhozó


Oldalad született? Új gúnyába bújt? Új szülőt kapott, esetleg esetleg versenyt hirdetett? Hát akkor mire vársz? Csak írd meg, és azonnal kikerül a főoldalra! 

 
Kritika


Kíváncsi vagy hányas átlaggal végeznéd el a honlapszerkesztés iskoláját? Akkor nézz be, mert garantált, hogy itt nem mindennapi értékelést fogsz kapni. ;)


elkészült kritikák: Blair, Futocsillag, Niczy, TheX
Nushi, kittyRose, Lunes, Lexi, dushii

kritikára vár: TifanyellieVivi*KataMuffin
wikyDóra, kitty, Natália, Aemy, KellyClassycat

 
Chat 

 
Designüzlet


Designok olcsón, mindössze 5 kreditért! Érdekel? Akkor nézz be, és válassz a már elkészültek közül, vagy rendelj sajátot!

 
Cserék

Itt nincs külön elit és top. Ha képpel teszel ki, képpel kerülsz ki, ha kiírsz, akkor én is kiírlak, de mindenki egyenrangú. :)
Korlátlan hely!

Képre vár: orsikaaNataly

Pindúr & Dóri & Blair & Nushi & Dóri & Futocsillag
Lillie & Kata & Linu & dushi & Aliah & SeaMonkey
bríí & ellie & Ev Bry & Nevaeh & maya & Kanka

 
V.A.J.

 
Info

Szerkesztő: klauu.
Társszerkesztő: ?
Nyitás: 2011.10.31.
Téma: webes hírek
E-mail: klau.kucsera@citromail.hu
Log in

 

Csaba blogja - "It's hammertime!"    *****    ~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!