# MUSICFORYOU.GP # Hírek a webes világról, a webes világtól # version_01 #

Te most a MUSICFORYOU világába, egy webes hírekkel foglalkozó kis szigetre csöppentél. Az oldalt klauu. hozta létre az úr 2011. évének október havának 30. napján. Egyelőre még nem bővelkedik tartalomban, de remélem egy nap a te segítségeddel sikerül naggyá tenni. :) Nézz hát szét, érezd jól magad, és gyere vissza máskor is,
klauu. 

 

 Szeretnél te is ingyen kikerülni ide? Hát akkor  jelentkezz,  és legyen a tiéd a hét oldala!

 

 

 

Hírek

Hetedik kritika

2011.11.07. 22:25, klauu.
Rose, nikki-central.gp

 

Rajz: 
A fejléc nem rossz, tetszik, hogy ilyen grimaszolós képet választottál, de szerintem más képeket kellett volna raknod a welcome szöveg és a menü modulja fölé. Ahhoz képest, hogy egy képből van, nagyon jó, de azért valljuk be, Nikkiről jobb kép is készült már, például ami az ikonbázis fejlécén látható. A háttér tetszik, a keskeny oldal ellenére nem hat üresnek.
Jegy: 4-es
 
Informatika: 
Szépen passzol minden. A színek jók, minden egyes bötű gyönyörűen olvasható, és a fejléccel is összhangban van. A dőlt betűk talán lehetnének kicsit más árnyalatúak, hogy ne legyen olyan tömény ez a rózsaszín. Jó, hogy figyelsz az olyan kis apróságokra is, mint a képek szélessége, hasonlók.
Jegy: 5-ös
 
Történelem: 
Az oldal 2011.08.19.-én indult.
Jegy: 5-ös
 
Földrajz:
Menü egyértelmű helyen, egyértelmű feliratokkal. A tartalmába viszont egy kicsit belekötnék: a menüpontok belsejébe legalább egy entert üthetnél a különböző részek között, gondolok itt arra, hogy az Alapinformációk és az Érdekességek rész kicsit legyen jobban szétválasztva. Én személyszerint nagyon szeretem, amikor például egy-egy képpel különítik el, de ez persze csak rajtad múlik.
Jegy: 4-es
 
Testnevelés:
Október 31.-e óta kerültek a főoldalon lévő blogba a friss hírek. Azóta, ha jól "számoltam", minden nap hoztál valamit, ha mást nem, akkor pár extrát. Nem tudom így van-e, de nekem úgy tűnik, hogy nem csak egy adott oldalról fordítod a híreket, hanem magadtól is nézelődsz az internet világában, hírek után kutatva...:)
Jegy: 5-ös
 
Irodalom: 
Nagyon sok tartalom van. Minden menüpont tele szöveggel, rengeteg az extra, és még az érdekességek résznél lévő modulok is jól vannak kidolgozva (már amelyikeket én néztem). Szerintem ezen az oldalon minden fontos információt meg lehet találni a színésznőről; sőt, még többet is!
Jegy: 5-ös
 
Nyelvtan:
Vannak kisebb-nagyobb hibák, elgépelések, figyelmetlenségek, de igazából egyik sem megjegyzésre méltó. Ha nem kerestem volna őket szándékosan, szerintem nem is vettem volna észre! Szeretem olvasni, ahogy fogalmazol, a fordításaid természetesek és gördülékenyek.
Jegy: 5-ös
 
Etika: 
Csak így tovább - nem tudok mást mondani. :) A frissek rendszeresek, a kinézet igényes, tartalom van bőven. Ügyelsz a részletekre, mégsem veszel el bennük, szerintem ezek az életben is nagyon jó tulajdonságok az emberben.
Jegy: 5-ös
 
Fakultáció -- Testnevelés:
Nehéz döntés jó oldal esetében egyetlen tantárgyat kiválasztani, mint "a legjobbat". Végül most azért döntöttem emellett, mert nagyon tetszik, ahogy megszerkeszted a híreket - hogy a képek mérete ennyir passzol, stb. Úgy gondolom, hogy ha a továbbiakban is sikerül tartani ezt a szintet, akkor később sem lesz itt gond!
Jegy: 5-ös
 


Összesítve tehát:
  • Rajz: 4
  • Informatika: 5
  • Történelem: 5
  • Földrajz: 4
  • Testnevelés: 5
  • Irodalom: 5
  • Nyelvtan: 5
  • Etika: 5
  • Fakultáció: 5
Pontokban: 43/45
Százalékban: 95%
Átlag: 4,7
Bizonyítványban: Jeles
 
Még nincs hozzászólás.
 
Hírhozó


Oldalad született? Új gúnyába bújt? Új szülőt kapott, esetleg esetleg versenyt hirdetett? Hát akkor mire vársz? Csak írd meg, és azonnal kikerül a főoldalra! 

 
Kritika


Kíváncsi vagy hányas átlaggal végeznéd el a honlapszerkesztés iskoláját? Akkor nézz be, mert garantált, hogy itt nem mindennapi értékelést fogsz kapni. ;)


elkészült kritikák: Blair, Futocsillag, Niczy, TheX
Nushi, kittyRose, Lunes, Lexi, dushii

kritikára vár: TifanyellieVivi*KataMuffin
wikyDóra, kitty, Natália, Aemy, KellyClassycat

 
Chat 

 
Designüzlet


Designok olcsón, mindössze 5 kreditért! Érdekel? Akkor nézz be, és válassz a már elkészültek közül, vagy rendelj sajátot!

 
Cserék

Itt nincs külön elit és top. Ha képpel teszel ki, képpel kerülsz ki, ha kiírsz, akkor én is kiírlak, de mindenki egyenrangú. :)
Korlátlan hely!

Képre vár: orsikaaNataly

Pindúr & Dóri & Blair & Nushi & Dóri & Futocsillag
Lillie & Kata & Linu & dushi & Aliah & SeaMonkey
bríí & ellie & Ev Bry & Nevaeh & maya & Kanka

 
V.A.J.

 
Info

Szerkesztő: klauu.
Társszerkesztő: ?
Nyitás: 2011.10.31.
Téma: webes hírek
E-mail: klau.kucsera@citromail.hu
Log in

 

Csaba blogja - "It's hammertime!"    *****    ~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!