# MUSICFORYOU.GP # Hírek a webes világról, a webes világtól # version_01 #

Te most a MUSICFORYOU világába, egy webes hírekkel foglalkozó kis szigetre csöppentél. Az oldalt klauu. hozta létre az úr 2011. évének október havának 30. napján. Egyelőre még nem bővelkedik tartalomban, de remélem egy nap a te segítségeddel sikerül naggyá tenni. :) Nézz hát szét, érezd jól magad, és gyere vissza máskor is,
klauu. 

 

 Szeretnél te is ingyen kikerülni ide? Hát akkor  jelentkezz,  és legyen a tiéd a hét oldala!

 

 

 

Hírek

Nyolcadik kritika

2011.11.09. 19:21, klauu.
Lunes, fashiondaily.gp

Rajz:
A design egyértelműen az egyszerűségre hajaz. A fejléc szerkesztése sincs túlbonyolítva, de nagyon ízléses: pont egy olyan munka, amit egy divatnak szentelt oldalon látni akar az ember. viszont pár pixellel lehetne keskenyebb, hogy ne lógjon ki a tartalom része. A háttér viszont jobboldalt lehetne sötétebb, esetleg valami minta is kerülhetne oda. Tudom, hogy minden második G-Portálos lap olyan, de nem véletlenül, mert így nagyon üresnek hat. ha más nem, esetleg igazíthatnád középre, hogy ne tátongjon akkora űr.
Jegy: 4-es
 
Informatika:
A betűk színébe nem tudok belekötni, mert teljesen összhangban van a fejléccel, és olvashatóak is a betűk. Esetleg a "mit szólsz hozzá?" rész a blognál lehetne valami rózsaszínes árnyalat még, nem tudom. még egyszer nem fogok levonni pontot miatta, de még egyszer kihangsúlyozom, hogy hiányzik valami "szilárd" az oldalról, ez a hatalmas fehérség nagyon nem jó így.
Jegy: 5-ös
 
Történelem:
2011. október 24.-én nyílt az oldal, azóta elméletileg nem volt szünet, szerkesztőváltás, vagy bármi egyéb ebből a szempontból jelentős esemény. :)
Jegy: 5-ös
 
Földrajz:
A menüt én egy számmal nagyobbá tenném, vagy jobban kihangsúlyoznám a helyedben. Felé esetleg be lehetne rakni egy képet, hogy ne legyen annyira árva az a modul, de ezeket az apróságokat leszámítva, szerintem teljesen jól lehet "közlekedni" az oldalon. Külön kiemelném, hogy mennyire tetszik, hogy van valaki, aki szembe mer szállni, és a versenytáblákat középső modulba rakja be. 
Jegy: 5-ös
 
Testnevelés:
Őszintén szólva, ezt gondolom a legrosszabbnak az oldaladban. Mind tartalmilag, mind esztétikailag, mind szerkesztettségét tekintve. Az a fás kép ott oldalt szerintem nagyon ronda. Nem illik a designhoz, nem illik a témához, nem illik a blog tartalmához, sőt, még nagyobb is, mint a legtöbb bejegyzésed. A friss híreknél minimum belinkelhetnéd, ha valami újat hozol, hogy ne kelljen a menün átvágtatni, hanem csak egyszerűen, kényelmesen lehessen ugrálni. Néha a tartalmat sem igazán értem: az MTV EMA most hogy jön ide? Még csak nem is saját kritikát írtál róla, nem is illik az oldal témájához. Nincs kint a frissek dátuma, ezt a szempontot tehát nem néztem, de ettől függetlenül is, nagyon sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de:
Jegy: 1-es
 
Irodalom:
A tartalommal nincs gond. Még fiatal az oldal, de egy kevés tartalom már mindenhol van. Tetszik, hogy ott próbálsz segíteni az emberknek, ahol csak tudsz, tanácsadás és minden egyéb apróság révén. A cikkek is jól vannak megírva, nekem személyszerint a körömfestéses-nail artos dolog nagyon tetszett, szeretem ezt a témát. :) Az extrák modult nem tudom mennyire akarod feltölteni, de a továbbiakra javasolnám, hogy a képeket majd rendszerezd modulokba, hogy ne kelljen annyit keresgélni, és egyértelmá legyen.
Jegy: 5-ös
 
Nyelvtan:
Amennyire körbeolvasgattam, nem nagyon akadtam fent helyesírási hibákon, szóval ha vannak is, nem feltűnőek. Elgépelések sem jellemzőek, és a fogalmazmányaidba sem tudok belekötni. bár nem vagyok nyelvtan tanár, nekem jónak tűnik.
Jegy: 5-ös
 
Etika:
A források ki vannak írva, ha az adott cikk nem saját - ezt nagyon becsülöm benned. Azt viszont már kevésbé, hogy ha egy látogatód felhívja a figyelmed egy hibára, akkor lerázod azzal, hogy "jó, majd megnézem", és utána mégse kezdesz semmit az adott problémával. igen, arra gondolok, amit egy látogatód a chatbe írt neked a frissekkel kapcsolatban.
Jegy: 4-es
 
Fakultáció -- Tartalom:
Az oldal tartalmi részével voltam a legelégedettebb. Egyik menüpont sincs tele, de ezt kompenzálja, hogy egyik sem üres, már ha érted mire gondolok. Folytasd csak ezt a tendenciát, és bővítgesd folyamatosan az oldaladat! Lassan, de biztosan - akármilyen elcsépelten hangzik, tényleg csak ennyi a siker titka.
Jegy: 5-ös
 

 
Összesítve tehát:
  • Rajz: 4
  • Informatika: 5
  • Történelem: 5
  • Földrajz: 5
  • Testnevelés: 1
  • Irodalom: 5
  • Nyelvtan: 5
  • Etika: 4
  • Fakultáció: 5
Pontokban: 39/45
Százalékban: 86%
Átlag: 4,3
Bizonyítványban:
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Hírhozó


Oldalad született? Új gúnyába bújt? Új szülőt kapott, esetleg esetleg versenyt hirdetett? Hát akkor mire vársz? Csak írd meg, és azonnal kikerül a főoldalra! 

 
Kritika


Kíváncsi vagy hányas átlaggal végeznéd el a honlapszerkesztés iskoláját? Akkor nézz be, mert garantált, hogy itt nem mindennapi értékelést fogsz kapni. ;)


elkészült kritikák: Blair, Futocsillag, Niczy, TheX
Nushi, kittyRose, Lunes, Lexi, dushii

kritikára vár: TifanyellieVivi*KataMuffin
wikyDóra, kitty, Natália, Aemy, KellyClassycat

 
Chat 

 
Designüzlet


Designok olcsón, mindössze 5 kreditért! Érdekel? Akkor nézz be, és válassz a már elkészültek közül, vagy rendelj sajátot!

 
Cserék

Itt nincs külön elit és top. Ha képpel teszel ki, képpel kerülsz ki, ha kiírsz, akkor én is kiírlak, de mindenki egyenrangú. :)
Korlátlan hely!

Képre vár: orsikaaNataly

Pindúr & Dóri & Blair & Nushi & Dóri & Futocsillag
Lillie & Kata & Linu & dushi & Aliah & SeaMonkey
bríí & ellie & Ev Bry & Nevaeh & maya & Kanka

 
V.A.J.

 
Info

Szerkesztő: klauu.
Társszerkesztő: ?
Nyitás: 2011.10.31.
Téma: webes hírek
E-mail: klau.kucsera@citromail.hu
Log in

 

Csaba blogja - "It's hammertime!"    *****    ~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!