# MUSICFORYOU.GP # Hírek a webes világról, a webes világtól # version_01 #

Te most a MUSICFORYOU világába, egy webes hírekkel foglalkozó kis szigetre csöppentél. Az oldalt klauu. hozta létre az úr 2011. évének október havának 30. napján. Egyelőre még nem bővelkedik tartalomban, de remélem egy nap a te segítségeddel sikerül naggyá tenni. :) Nézz hát szét, érezd jól magad, és gyere vissza máskor is,
klauu. 

 

 Szeretnél te is ingyen kikerülni ide? Hát akkor  jelentkezz,  és legyen a tiéd a hét oldala!

 

 

 

Hírek

Kilencedik kritika

2011.11.11. 23:28, klauu.
Lexi, vampire-factor.comze.com

Rajz:
Őszintén szólva, nekem a fejlécrésze nagyon tetszik. Semmi különösebb szuper-grafikázás nincs, abszolút nincs agyoncsicsázva, és pont ettől lesz jó. Bevallom, nekem jobban is tetszik, mint az előző oldalon lévő. :) Emellett nagyon jó képekből van összeválogatva, és a mozgalmasság egy kis plusz életet visz az egyelőre még hiányos oldalba. A háttér is tetszik, mint klasszikus megoldás, jó látni, ahogy a tartalom csak úgy kiemelkedik onnan.
Jegy: 5-ös
 
Informatika:
Mindössze 1-2 színből áll össze, de azok nagyon jól vannak megválogatva. Tetszik, hogy passzol a háttérhez és ugyanakkor a fejléchez is. Külön kiemelném a modulfejléceket, azok kifejezetten hozzájárulnak az oldal egységes összképéhez.
Jegy: 5-ös
 
Történelem:
2011.10.04. a nyitás dátuma, körülbelül egy hónapos tehát az oldal. Ha jól sejtem komolyabb szünet/zárás nem volt, azonban volt egy kis kavarodás, ugyanis az oldal most költözött/költözik el g-portálról, és még nem sikerült mindent átvinni. Emiatt a design pontjait az új oldalról néztem, a tartalmat pedig még az előzőről.
Jegy: 5-ös
 
Földrajz:
Én nagyon szeretem, amikor a menü a fejlécen van - főleg amikor olvasható és egyértelmű is. A te oldalad esetében nincs vele gond szerintem, de javaslom igyekezz minél hamarabb átköltöztetni a tartalmat, hogy a menüpontok ne tátongjanak üresen.
Jegy: 5-ös
 
Testnevelés:
Őszi szünetben neked is több időd volt frissíteni, ha jól sejtem. A frissek egyébként mennyiségileg is megfelelőek szerintem, és minőségileg, tartalmilag sincs mit kifogásolnom bennük. Tetszik, hogy akkor is feljársz az oldalra rendszeresen, amikor épp nem frisseket hozol, és írsz a chatbe, foglalkozol az oldallal, stb.
Jegy: 5-ös
 
Irodalom:
Ez egy nehéz döntés. Igazából, viszonyítási alapként szoktam felmérni, hogy mióta működik az oldal. 1 hónap alatt viszont van, aki éjt nappallá téve non-stop dolgozik az oldalon, és van, aki csak szép lassan, komótosan gyarapítgatja a tartalmat - ergo még a dátumhoz sem nagyon lehet viszonyítani. A te oldaladon az alap információk fent vannak, viszont az a baj, hogy szerintem nagyon csak az alapok. Mindezzel nem lenne bajom, ha pl. egy menüpontban gyűjtötted volna össze ezeket, és nem írtad volna ki a hiányzó menüpontok címét. Egyben nem lenne vele gond, de így, hogy szinte szándékosan érezteted is a hiányt, nem tudok maximális pontszámot adni.
Jegy: 3-as
 
Nyelvtan:
Nem vettem észre, hogy probléma lenne ezzel. Szerintem nem csak hogy helyesen és szinte hibátlanul írsz, még szépen is fogalmazol a frisseknél, és az üdvözlő szövegnél is.
Jegy: 5-ös
 
Etika:
Amikor legelőször bemutattad nekem az oldalad, akkor mintha olyasmit mondtál volna, hogy nem tökéletes, de te imádod - hát, ez a szeretet látszik is, és szerintem ennél nagyobb érték nem is lehet egy szerkesztőben. 
Jegy: 5-ös
 
Fakultáció -- Etika:
Két tantárgy között hezitáltam. Az egyik a Rajz, mert a design összképe nagyon magával ragadott, ahogy így összeállnak a színek - ahogy ezt az elején ki is fejtettem. De utána eszembe jutott, ahogy folyton emlegeted, hogy mennyire szereted az oldalt, és én nyálas vagyok, de pontosan tudom milyen érzés ez! Szóval, szeresd a témát, szeresd az oldalt továbbra is. :)
Jegy: 5-ös
 


Összesítve tehát:
  • Rajz: 5
  • Informatika: 5
  • Történelem: 5
  • Földrajz: 5
  • Testnevelés: 5
  • Irodalom: 3
  • Nyelvtan: 5
  • Etika: 5
  • Fakultáció: 5
Pontokban: 43/45
Százalékban: 95%
Átlag: 4,7
Bizonyítványban: Jeles
 
Még nincs hozzászólás.
 
Hírhozó


Oldalad született? Új gúnyába bújt? Új szülőt kapott, esetleg esetleg versenyt hirdetett? Hát akkor mire vársz? Csak írd meg, és azonnal kikerül a főoldalra! 

 
Kritika


Kíváncsi vagy hányas átlaggal végeznéd el a honlapszerkesztés iskoláját? Akkor nézz be, mert garantált, hogy itt nem mindennapi értékelést fogsz kapni. ;)


elkészült kritikák: Blair, Futocsillag, Niczy, TheX
Nushi, kittyRose, Lunes, Lexi, dushii

kritikára vár: TifanyellieVivi*KataMuffin
wikyDóra, kitty, Natália, Aemy, KellyClassycat

 
Chat 

 
Designüzlet


Designok olcsón, mindössze 5 kreditért! Érdekel? Akkor nézz be, és válassz a már elkészültek közül, vagy rendelj sajátot!

 
Cserék

Itt nincs külön elit és top. Ha képpel teszel ki, képpel kerülsz ki, ha kiírsz, akkor én is kiírlak, de mindenki egyenrangú. :)
Korlátlan hely!

Képre vár: orsikaaNataly

Pindúr & Dóri & Blair & Nushi & Dóri & Futocsillag
Lillie & Kata & Linu & dushi & Aliah & SeaMonkey
bríí & ellie & Ev Bry & Nevaeh & maya & Kanka

 
V.A.J.

 
Info

Szerkesztő: klauu.
Társszerkesztő: ?
Nyitás: 2011.10.31.
Téma: webes hírek
E-mail: klau.kucsera@citromail.hu
Log in

 

Csaba blogja - "It's hammertime!"    *****    ~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!